miercuri, 20 octombrie 2010

The Vampire Diaries


M-am si mirat ca nu am scris despre serialul cel mai reprezentatib al meu, se pare ca desi ma mai uit si altele, si totusi am inceput cu asta, el ramane primul top. Ma impresioneaza povestea atat de tare, nu ca ar fi cu vampiri, dar in sine iubirea imposibila metamorfozata (vezi posturile anterioare) intr-o relatie dintre un vampir pe nume Stefan si o muritoare pe nume Elena, care seamana izbitor de bine cu fosta iubita vampir a lui Stefan: Katherine, pot fi numite chiar gemene, desi sunt cam la 200-300 de ani distanta una de alta, vampirii daca nu sunt atacati nu mor niciodata, so mi se pare genial sa fii nemuritor vampir.

Dar totul se complica deja cand adauc un alt nume intregii povesti: Damon. Damon este fratele lui Stefan care ajunge sa ii complice existenta lui Stefan, atat cat si a Elenei si mai incolo a lui Katherine. Dar defapt cea care se joaca [,] cu toti este ea, cea care s-a mutat de la cer la pamant, de la Damon la Stefan si i-a jucat pe degete, i-a transformat in vampiri si s-a jucat cu sentimentele lor, dar din ce vedem mai nou ea chiar este indragostita de iubitul Elenei si vrea sa ajunga la infinit, sa fie ea cu Stefan si Elena cu Damon cu inima franta. Dar eu sincer cred ca Damon si Elena au sentimente unul pentru altul si stiu ca ma urati ca spun chestia asta dar mie mi-ar placea sa ramana Stefan cu Katherine si Elena cu Damon , indiferent de faptul ca "dublura cea rea" a lui Elena ar obtine ce ar vrea, dar eu cred ca ei au potentialul de a fi impreuna, si nu mi se pare ca trebuie sa fie BUN&BUN si RAU&RAU, trebuie sa fie BUN&RAU si RAU&BUN ca sa fie totul mai spicy, scuzai ca "neologizez" cuvintele din engleza in romana, si da stiu ca verbul asta nu exista nici macar pus intre ghilimele, dar trebuie sa mai fie si o fraza nebuna pe aici , nu deageaba sustin ideea ca sunt un nebun nascut de Haalloween si sunt MAD.
Alte seriale pe care le recomand si le uramaresc :Gossip Girl, Glee, Nikita, Kyle Xy (terminat) si True Blood.

Urmatorul serial de care ma voi "lega" pe blog este Glee, sau posibil Kyle Xy, si va spun ca merita sa incercati macar sa va uitati, puteti rata o poveste care va indeplinste gusturile perfect. Asa mi s-a intamplat mie cu TVD si mai nou si Glee, sunt doua chestii diferite dar atat de geniale.

Al meu, Rares.

3 comentarii:

  1. ahh cute post despre VD:->

    hmm si de la cine ai aflat de serial? :D

    ahh eu tot cred ca stefan trebuie sa fie cu elena....

    RăspundețiȘtergere
  2. oare de la cine? aaaa da :> de la o tipa Aliuna, nu stiu daca o cunosti :)

    RăspundețiȘtergere
  3. oh, e chiar super serialul desi nu e preferatul meu :D
    eu as vrea ca Elena sa ramana cu Damon pentru tot restul vietii/eternitatii :)) nu prea-mi place de Stefan :D

    din cele enumerat de tine ma mai uit la GG si True Blood care chiar sunt suuuper :X True Blood e chiar my fav :X

    RăspundețiȘtergere