luni, 25 octombrie 2010

Back on "happy"


De data asta am facut un studiu pentru blogul meu, sper sa nu se supere nimeni, nu voi scrie cine a scris sau ceva de genul, am nevoie doar de cateva gandiri diferite si sa incerc sa le inteleg cu adevarat.
Asta era cerinta : Da-mi o definitie a fericirii in viata ta.
1. Aaa, note bune la scoala. Independenta. Atat.
Hmmm nu cred ca notele bune la scoala aduc fericirea, e doar o fericire aparenta, dar pana la urma tot la o nota proasta te intorci.
Independenta e solitara, nu poti trai singur prea mult. :)
So dupa parerea mea nu sunt motive indeajuns de bune sa fii fericit.

2. Fericirea reala nu exista, e doar o stare trecatoare pe care o cauti atunci cand dispare.
Agree intr-un fel dar nici sa fim pesimisti nu e bine, asa ca eu cred ca si fericirea trecatoare e "happy".

3.Uhm.. in momentul de fata? sa am tigari, prieteni, bani si pe cineva aproape langa mine. Pe viitor, sa am o situatie financiara care sa ma faca mandra, o persoana care sa ma iubeasca si parintii mei care inca sa traiasca.
Da, e adevarat ca impartim fericirea cam des pe momente din viata, dar totusi, totusi ar trebui sa ne impartim fericirea astfel incat sa fie in mai multe etape, sa ne gandim la cat mai multe sanse sa ne lungim fericirea, indiferent de cat de departe ajunge suferinta incercand.

4. Sunt de parere ca fericirea e ceva efemer, o iluzie pe care ne-o cream singuri. Fericirea depinde doar de noi: daca vrem sa fim fericiti sau daca nu.
Eu vreau sa fiu fericit tot timpul, dar nu o sa reusesc pentru ca intotdeauna lucrurile rele o sa se bata cu lucrurile bune dar noi vom sti ca cele rele castiga.

This is it everybody. De maine o sa incep sa lucrez la asemenea chestii pentru ca sunt subiecte interesante.
Everbyodyyyy screaaaaaaaaaaammmmmmm!


You know who I am
Yes I think you know
RARES.

Un comentariu:

  1. oh, ma miram eu ce e cu intrebarea aia :)) se pare ca eu am fost cea mai misterioasa :)) celelalte persoane au dat si exemple :D

    e super ca vrei sa lucrezi la cvapitolul asta :)

    RăspundețiȘtergere